Українська

    Кожна третя жінка у свiтi страждає від насилля, чи аб'юзу.
Якщо ти зазнала сексуального, фізичного, психологічного чи фінансового насилля, відчуваєш себе знеціненою і у відчаї - не тримай у собі!
Ти не одна у своїх страхах, ми підтримаємо та надамо безкоштовну соціально-психологічну допомогу!


    Вітаємо, милі дівчата та жінки!
Раді повідомити, що з серпня місяця 2023 р. в м.Берліні наша організація почала проводити безкоштовні зустрічі та арт-терапії для тих з вас, хто страждає та терпить у сім'ях/відносинах образи, приниження, знецінення, аб'юз, фізичне, емоційне, фінансове насилля. А також для тих, хто вийшов із цих руйнівних стосунків і потребує спілкування з жінками, які подолали ті самі труднощі та прикрощі. Зустрічі проходять у безпечному для жінок місці (куди вхід чоловікам заборонено). Будь ласка, не терпіть і не соромтеся, жінок на зустрічах об'єднують ті самі біль, і цілі! Звертайтесь і ми з задоволенням скординуємо Вас за часом та місцем.
З найкращими побажаннями 🤗



Коротко про нас:

Ми – некомерційна організація допомоги жінкам мігранткам, які постраждали від аб'юзу та будь-яких проявів насилля. Ми – це жінки та дівчата, які зазнавали домашнього насилля з боку своїх екс-чоловіків, партнерів, батьків. Жінки, яких контролювали, газлайтили та принижували. Жінки, зі знищеною самооцінкою та позбавлені коштів, можливостей до повноцінного життя. Ми- жінки життя яких постійно наражалося на небезпеку. Ми-жінки, вимушені тікати з нездорової атмосфери батьківської родини в нікуди. Жінки, які хапали в оберемок своїх дітей (заради порятунку від щоденної домашньої тиранії) і тікали з ними з дому.
Ми-жінки, що захистили та відстояли себе, доклали максимум зусиль для порятунку свого життя, свого фізичного здоров'я, психологічного стану та покращення якості життя! І ми знаємо як тебе підтримати і чим тобі допомогти!



Ich kann das- я можу зробити це! І ми точно знаємо, як зробити це і що Ви також зможете зробити це!!! :))